Udbud

Udbud i Viborg Kommune
På viborg.dk kan du finde aktuelle og kommende udbud, samt oplysninger, vejledninger og generel information til leverandører, samt Viborg Kommunes krav til leverandører.

Skriv dig på Håndværkerlisten
Lokale virksomheder i Viborg Kommune kan komme i betragtning til bygge- og anlægsopgaver på 50.000 kr. – 300.000 kr.  Når Viborg Kommune har den type opgaver, indhenter den tilbud blandt tre virksomheder på ”Håndværkerlisten”. Den virksomhed, der tilbyder laveste pris, får som hovedregel opgaven.

Interesserede virksomheder skal selv skrive sig på Håndværkerlisten på Viborg.dk/haandvaerkerlisten. Her kan du også læse mere om Håndværkerlisten.

Nationale udbud
www.udbud.dk er de danske offentlige udbud samlet ét sted, så leverandører lettere kan finde de offentlige opgaver. Samtidigt gør udbud.dk det lettere for ordregiverne at håndtere indkøbsprocessen.

Europæiske udbud
www.ted.europa.eu - (Tenders Electronic Daily) er din onlineadgang til alle bekendtgørelser om europæiske offentlige indkøb, der er offentliggjort i "Supplement til Den Europæiske Unions Tidende".

Udbudsportalen
www.udbudsportalen.dk skal lette samarbejdet mellem virksomheder og det offentlige som et middel til at løse offentlige serviceopgaver bedst og billigst.

På udbudsportalen kan du få styr på, hvordan du håndterer udbudsprocessen og de komplicerede udbudsregler. Her finder du vejledninger til udarbejdelse af udbud og tilbud trin for trin.

Sidst opdateret: 11.01.2019