DU HAR SIKKERT HØRT OM DISRUPTION

...men hvad har det egentlig med dig at gøre?

Faktisk en hel del, og du kender højst sandsynligt allerede til virksomheder og koncepter, der har ”disruptet” eksisterende markeder. Og det er netop det, disruption handler om:

Disruption er, når et produkt eller en service skaber et helt nyt marked ved radikalt at transformere eller ødelægge et eksisterende marked. Det er slet ikke nyt, det har altid foregået.
Det, der er nyt, er hastigheden. De nye teknologier vokser eksplosivt. Udviklingen kan på få år – eller endda få måneder – vende bunden fuldstændig i vejret på eksisterende markeder.”
Tænk blot på Netflix, Airbnb og Plusbog.dk, som alle har vendt op og ned på traditionelle måder at se film, købe bøger og finde ferieboliger på.

Hos VIBORGegnens Erhvervsråd sætter vi fokus på disruption i den overbevisning, at alle virksomheder bør forholde sig til muligheder og ikke mindst risici for at møde konkurrenter

fra helt uventede vinkler. Derfor sætter vi 4 initiativer i søen, der alle er med til at give viden og inspiration, og hvem ved – måske en helt ny idé.

KICK OFF DISRUPTION - 26. april kl. 8.30
Nye strategier for fremtiden (Forskningens Døgn)

DISRUPT RESSOURCERNE I VIRKSOMHEDEN - 6. juni kl. 15.00
Udnyt ressourcerne via bæredygtighed

ARBEJDSMARKEDET DISRUPTES - 18. september kl. 8.30
Find nye veje til kvalificeret arbejdskraft
Mød bl.a. beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen

DISRUPTION BOARD - 4. oktober kl. 9.00
Virksomheder inviteres til “speed-disruption” 

Læs mere i folderen her

Sidst opdateret: 11.01.2019