Virksomhedsguiden: HVAD - HVORDAN - HVORNÅR

Virksomhedsguiden.dk giver svar på, hvad der gælder for de forskellige ordninger og information om, hvordan man søger om hjælpen.

VIBORGegnens Erhvervsråd sidder naturligvis også klar på telefon og mail til at hjælpe dig med at navigere i de forskellige tiltag.

Aftalen på tværs af hele Folketinget er rigtig god og omfattende og rammer meget bredt, så det er meget positivt.

Blandt andet muligheden for 100% dækning af de faste omkostninger i de virksomheder, der er blevet lukket på baggrund af den politiske beslutning er velkommen.

Desuden er det også positivt, at der bliver mulighed for fuld kompensation til begge personer, hvis man driver virksomhed med medhjælpende ægtefælle, så man få 2 x 23.000 i kompensation.

Endelig er det et godt signal, at også freelancere, der ikke har et CVR nummer men arbejder med B-indkomst får mulighed for at modtage kompensation i samme størrelsesorden som selvstændige.

Men nu gælder det eksekvering, for pakkerne skal ud og virke i en fart, så der bliver pres på de administrative enheder i ministerier og styrelser, som skal omsætte de politiske beslutninger til penge i kassen hos den selvstændige, hos freelanceren og hos de små og store virksomheder.

Virksomhedsguiden.dk
Giver svar på, hvad der gælder for de forskellige ordninger information om, hvordan man søger om hjælpen. Virksomhedsguiden er opdelt i henholdsvis kompensation og hjælp til virksomheder og i vejledning til virksomheder.

Kompensation og hjælp til din virksomhed
Her kan du se, hvilke muligheder din virksomhed har for at få hjælp til at komme igennem corona-krisen.
https://virksomhedsguiden.dk/erhvervsfremme/content/temaer/coronavirus_og_kompensation/

Vejledning til din virksomhed
Få styr på hvilke forholdsregler, mv. din virksomhed kan tage i forbindelse med coronavirus/covid-19
https://virksomhedsguiden.dk/erhvervsfremme/content/temaer/coronavirus_og_din_virksomhed/

VIBORGegnens Erhvervsråd sidder naturligvis klar på telefon og mail til at hjælpe dig med at navigere i de forskellige tiltag: Medarbejdere VIBORGegnens Erhvervsråd

Sidst opdateret: 26.03.2020