COVID 2019

VIBORGegnens Erhvervsråd samler relevant viden for erhvervslivet om Covid 19

Vi samler relevant viden om COVID 19 for erhvervslivet i Viborg Kommune og sidder klar på telefon og mail. Så kontakt os endelig!

På baggrund af Regeringens udmelding har vi valgt at nedlukke det fysiske kontor på VIBORGegnens Erhvervsråd foreløbig frem til 14. april.

Vi er dog tilgængelige i fuldt omfang via telefon og mail i hele perioden. Kontaktinformation på alle medarbejdere kan findes her: Medarbejdere hos Erhvervsrådet

Vi følger meget nøje med i udviklingen generelt, men i særdeleshed de initiativer, der har betydning for virksomheder og iværksættere.

Derfor vil vi være klar til at hjælpe med svar på alle typer af spørgsmål. Hvis vi ikke har svaret umiddelbart, så vil vi undersøge sagen hurtigst muligt og vende tilbage.

Vi holder kontakt til alle relevante ministerier og styrelser samt de større erhvervsorganisationer for at have størst mulig viden og indsigt i, hvordan erhvervslivet kan agere i denne kritiske situation.

Det er en alvorlig periode, vi står i, så vi skal forsøge i fællesskab at komme bedst muligt igennem den, og vi vil gerne bidrage med alt det vi kan. Så tøv ikke med at kontakte os!

Venlig hilsen

Henrik Hansen, Erhvervsdirektør

Sidst opdateret: 26.03.2020