Arbejdskraft og uddannelse

Kvalificeret arbejdskraft er en grundsten i virksomheders drift og evne til at vækste. Samtidig viser undersøgelser, at mangel på netop kvalificerede medarbejdere er en af de største vækstbarrierer for virksomhederne i Viborg Kommune. VIBORGegnens Erhvervsråd arbejder med flere indsatser inden for området. Både på et strategisk og operationelt plan.

Kvalificerede medarbejdere er sværere at finde pga. spirende opsving og faldende ledighed. Derfor er det nødvendigt, vi også tænker på at opkvalificere den eksisterende arbejdsstyrke. Vi skal sørge for, at alle der kan og vil, får de kompetencer, der er nødvendige i vores virksomheder.

Den opgave kan Erhvervsrådet ikke løfte alene. Derfor samarbejder vi tæt med Jobcenter Viborg og Mercantec i et formaliseret koordineret samarbejde. Ønsker du at drøfte noget, der også kan involvere enten Jobcenter eller Mercantec, kommer vi gerne og besøger dig sammen.

På de følgende sider kan du læse om, hvilke indsatser vi aktuelt arbejder med:

  • Rekrutteringsnetværk Viborg
  • CV Databasen
  • Tiltrækning af kvalificerede medarbejdere

Er der noget, der ser interessant ud for dig og din virksomhed, må du endelig tage fat i os – det er det, vi er her for!

Sidst opdateret: 09.02.2017