Erhvervslivet i hele Viborg Kommune hyldes ved stor prisfest

Det er igen tid til at hylde det lokale erhvervsliv, når VIBORGegnens Erhvervsråd for 8. gang er vært ved et stort Award Show, hvor der uddeles priser til virksomheder og personer i Viborg Kommune, der har gjort en forskel.

Huxi Bach på programmet 
I år bliver hele showet på fornemmeste vis bundet sammen af ingen ringere end entertainer, musiker og satiriker Huxi Bach. Huxi vil underholde med nye tankevækkende kommentarer og underfundige pointer om erhvervslivet i Viborg Kommune. Derudover kan gæsterne glæde sig til en lækker festmiddag og ikke mindst til en smugpremiere på rockmusicalen RENT, der udføres af Kulturskolen i Viborg. Her vil medvirkende fra musicalen give et nummer fra forestillingen – kun to timer før deres premiere. 

De seks priser
I løbet af aftenen vil der blive uddelt seks forskellige priser til virksomheder og personer fra kommunen. De seks priser, der er på højkant er: Erhvervsrådets Årspris, Iværksætterprisen, Årets Erhvervsleder, Made in Viborg Prisen, Årets Viborg Talent samt Verdensmålsprisen. Til hver pris er der nomineret tre virksomheder eller personer, der har gjort en ekstraordinær indsats. Læs hvem de nominerede er samt kriterierne for hver pris på Awardshow2019.viborg.dk 

Gæsterne kan se frem til en aften fyldt med højt humør, hæder og fantastisk underholdning. 
”Det er en sand fornøjelse at få lov til at hylde de mennesker og virksomheder, som tør og vil gøre en forskel i erhvervslivet i Viborg kommune. Denne aften er en chance for at stoppe op, gøre status og fejre alt det flotte arbejde, der sker i det daglige,” siger erhvervsdirektør Henrik Hansen. 

Vibocold Arena danner rammen om det store Award Show torsdag d. 21. november 2019.