Hvordan griber du et salg af din virksomhed an?


Ejer du en virksomhed, som skal sælges inden for en overskuelig fremtid? VIBORGegnens Erhvervsråd inviterer til værktøjskursus, der giver det nødvendige indblik i, hvordan du griber salg af virksomheden an

Som oftest har en virksomhedsejer anvendt blod, sved og tårer på at bygge sin virksomhed op og gøre den til en god arbejdsplads for sig selv og sine medarbejdere.

Når så tiden nærmer sig, hvor andre skal løfte virksomheden til et nyt niveau. Tilføre ny energi, nye ideer og måske også nye penge, som vil give ny luft under vingerne i virksomheden, stiller virksomhedsejeren ofte sig selv det spørgsmål: Hvordan griber jeg et salg af virksomheden an?

Dette spørgsmål kan du få svar på af de tre indlægsholdere på værktøjskurset: Ejer/generationsskifte med 360° perspektiv.

Kim Møller Rasmussen, der er direktør og partner i virksomheden InSourze A/S, Claus Søndergaard Nielsen, indehaver og statsautoriseret revisor hos Ullits & Winther og Christoffer Bering, Advokat ved Leoni Advokater, giver det nødvendige indblik i: 

  1. Dig og din situation - før, under og efter et salg af virksomheden
  2. Klargøring af virksomheden til en overdragelse
  3. Købere: Typer, interesser og motiver
  4. Salgsprocessen: Fra beslutning og fastsættelse af pris til kontrakten er underskrevet

Kurset finder sted d. 19. februar 2019 i Viborg, og tilmelding til VIBORGegnens Erhvervsråd er nødvendig. Du kan tilmelde dig her

Du er velkommen til at kontakte Erhvervskonsulent Michael Freundlich, mifr@ver.dk - tlf. 2326 6392, hvis du ønsker at høre mere om kurset.