Sidste chance hvis du vil indstille kandidater til erhvervslivets fest

Vinderne Award Show 2017
De glade vindere ved Award Show 2017

Du kan lige nå det, hvis du kender en, der fortjener at blive hyldet for sin indsats i erhvervslivet i Viborg Kommune. Det er nemlig på søndag d. 30. september, der er frist for indstilling af kandidater til priserne ved Award Show 2018.

Vi hører hvert år, hvor meget det betyder for den enkelte person eller virksomhed, at en medarbejder, leder, kollega eller måske ven synes, man har gjort sig fortjent til en pris, - og at de ovenikøbet ulejliger sig med at lave en indstilling, er virkelig stort for den enkelte. Sådan siger erhvervsdirektør Henrik Hansen fra VIBORGegnens Erhvervsråd, der igen i år uddeler priser til erhvervslivet i Viborg Kommune ved en kæmpe fest i Vibocold Arena d. 22. november – også kaldet Award Show 2018.
- Derfor håber vi også, at alle der kender en person, en virksomhed eller et produkt, der fortjener at vinde en pris vil sende os deres indstilling nu, fortsætter Henrik Hansen.

Kategorierne du kan indstille din eller dine kandidater i er

  • Årets Medarbejder
  • Årets Erhvervsleder
  • Årets Viborg Talent
  • Erhvervsrådets Årspris
  • Made in Viborg Prisen
  • Iværksætterprisen
  • Prisen for bæredygtighed og social ansvarlighed

Mange fortjener at blive hyldet

VIBORGegnens Erhvervsråd har fået mange bud på rigtig gode kandidater den sidste måneds tid, så der er noget for de syv forskellige dommerkomiteer at tage fat på, når de skal i gang med udvælgelsen lige først i oktober måned.

- Det er dejligt, siger Henrik Hansen, for der er så mange dygtige virksomheder og personer i erhvervslivet i hele kommunen, der fortjener at blive hædret. Så derfor: Gå ind på hjemmesiden awardshow2018.viborg.dk – Læs om kriterierne for de enkelte priser, og send os dine bud på kandidater, opfordrer han.

Konferencier er Huxi Bach

Opgaven som konferencier ved Award Show 2018 er i år lagt i hænderne på Huxi Bach. En bragende dygtig entertainer, fremragende musiker og yderst charmerende satiriker med altid tankevækkende kommentarer og underfundige pointer.

Du kan finde alt om showet på awardshow2018.viborg.dk – der bliver løbende opdateret.

Yderligere information om pressemeddelelsen fås ved henvendelse til VIBORGegnens Erhvervsråd – Henrik Hansen, tlf. 40134474 – hhansen@ver.dk