Nyt katalog med en bred vifte af tilbud fra VIBORGegnens Erhvervsråd

Håndgribelige værktøjskurser, digitalisering, MEGA trends og foredrag om FN’s 17 Verdensmål skal være med til at udvikle erhvervslivet i Viborg Kommune – men der er også fokus på adfærd og samarbejde på arbejdspladsen

VIBORGegnens Erhvervsråd vil være Danmarks bedste til at samle erhvervslivet og styrke vækst og innovation. Med det udgangspunkt har vi udarbejdet et 2019 katalog over aktiviteter og services, hvor vi igen har fuld fokus på at skabe værdi for medlemsvirksomhederne samt udvikle nye relationer og netværk på tværs af erhvervslivet. Sådan præsenterer erhvervsdirektør Henrik Hansen det VIBORGegnens Erhvervsråds nye katalog, der netop er sendt til alle medlemmer.

Medlemmerne kan deltage i inspirerende foredrag og temamøder inden for digitalisering, MEGA Trends samt adfærd og samarbejde på arbejdspladsen. Desuden vil flere aktiviteter være særligt tilrettelagt for lokale behov rund i kommunen.

VIBORGegnens Erhvervsråd fortsætter med at udvikle på de succesfulde værktøjskurser, hvor deltagerne har mulighed for at gå hjem og bruge deres nye viden med det samme.

Der tilbydes store TRÆF inden for byggeri og eksport, og så kan man også blive klogere på betydningen af FN’s 17 Verdensmål nu og i fremtiden.

Men VIBORGegnens Erhvervsråd tager også løbende fat i aktuelle emner, der kan give værdi for iværksættere og virksomheder i Viborg Kommune, og opfordrer derfor alle til at følge med på ver.dk, Facebook og LinkedIn, og at tilmelde sig nyhedsbrevet! 
- Og, tilføjer Henrik Hansen. Hvis du mangler noget i kataloget, så ring eller skriv til os – vi vil altid gerne høre jeres idéer og forslag.

VIBORGegnens Erhvervsråd håber på stort fremmøde til alle aktiviteter. Men først og fremmest er alle altid meget velkommen til at kontakte VIBORGegnens Erhvervsråd for et møde eller en snak i telefonen.

Du kan se kataloget her og finde alle vores arrangementer her