VIBORGegnens Erhvervsråd styrker organisationen med tre nye ansigter

VIBORGegnens Erhvervsråd er inde i en meget positiv udvikling og har derfor ansat tre nye konsulenter pr. 1. oktober 2017.

- Ja det glæder os, at vi nu kan præsentere tre nye ansigter og kompetencer i Erhvervsrådet, siger erhvervsdirektør Henrik Hansen.

Vi havde fået mange gode ansøgninger til stillingen som erhvervs- og iværksætterkonsulent, som vi opslog inden sommerferien, og efter grundige overvejelser faldt valget på hele tre personer, som vi er sikre på kan styrke Erhvervsrådets arbejde og supplere både hinanden og de øvrige ansatte hos VIBORGegnens Erhvervsråd på bedste vis.

De tre nye ansigter er

Anne Christine Klith Forum
Anne Christine Klith Forum
Anne Christine er uddannet cand.merc. Strategic Entrepreneurship fra Syddansk Universitet i Kolding i juni 2017, og før dette har hun taget en bachelor i HA-etik og ledelse fra Aarhus Universitet.  I den forbindelse havde hun et semester i Sydney, Australien, og hun har tilmed boet et år i München, Tyskland.

Under den sidste del af sin kandidat var Anne Christine først i praktik og efterfølgende studiejob i Agro Business Park i Foulum.

Anne Christine har i mange år haft en stor interesse for iværksætteri og brænder for at gøre Viborg til en af landets bedste kommuner at være iværksætter i.

Anne Christine skal bl.a. arbejde med følgende opgaver:

  • Udvikling af et nyt iværksætterkoncept, der kan stimulere kontakten til specielt de unge iværksættere.

  • Kontakt til uddannelsesinstitutioner – lærere, elever – med foredrag, ideer til projekter, iværksætter cafe, sommer camps, etc.

  • Individuel vejledning af iværksættere.

Merethe Fonseca Wrang
Merethe Fonseca Wrang
Merethe kommer fra en stilling som Head of Danish Oil & Gas Technology Group, hvor hendes rolle har været at drive netværk og åbne døre for mere end 115 danske leverandører, rådgivere og servicevirksomheder til den internationale olie- og gasbranche. Tidligere har Merethe været ansat som økonomichef og indgået i ledergruppen hos B2B produktionsvirksomheder med op mod 100 ansatte.

Merethe er ansvarlig for netværkene Danish Automotive Group og Ledelses Forum, under VIBORGegnens Erhvervsråd, samt internationalisering af virksomheder. Udvikling af virksomhederne og rådgivning om eksport i regionen hører også under Merethes opgaver hos Erhvervsrådet.

Som medlem af Midtjysk Internationaliseringsnetværk - EIS Local Stakeholder Group – har Merethe let adgang til viden omkring internationale projekter, samarbejder, midler og kontakter.

Merethe har en holistisk virksomhedstilgang. Hun brænder for at udvikle aktiviteter og netværk af værdi for virksomhederne, åbne døre for nye forretningsmuligheder og ”connecte” personer og virksomheder, der kan hjælpe hinanden med sparring.

Ole Dalsgaard Sørensen
Ole Dalsgaard Sørensen
Ole har de senere år drevet virksomheden Prokoncept i Viborg, hvor han har arbejdet med forretningsudvikling, primært for virksomheder inden for byggebranchen.

Tidligere har han arbejdet på ledelsesniveau i en række virksomheder, som omfatter både ejerledede og internationale koncerner, i både producent- og grossistleddet.

Ole har derigennem opnået stor erfaring med udvikling, ledelse, salg og indkøb, således er han klædt godt på til at understøtte og videreudvikle de lokale virksomheder og forretningsnetværk.

Ole får primært til opgave at servicere medlemmer og potentielle medlemmer i SMV segmentet, men vil også kunne understøtte iværksættervirksomhederne på Viborg-egnen.

Yderligere information om ovenstående fås ved henvendelse til erhvervsdirektør Henrik Hansen på tlf. 40134474 – hhansen@ver.dk