Stillingsopslag: Nytænkende og engageret erhvervskonsulent søges

Vi søger pr. 1. oktober 2017 en engageret og dynamisk erhvervs- og iværksætterkonsulent, der brænder for at skabe vækst og udvikling hos virksomheder i Viborg Kommune.

VIBORGegnens Erhvervsråd har som det primære mål at medvirke til at skabe vækst og beskæftigelse i Viborg Kommunes virksomheder. For at opnå dette mål arbejder vi med et fokus på mere iværksætteri, mere samarbejde, mere viden og mere eksport.

Blandt mange af vores initiativer og arbejdsområder kan nævnes:

  • Iværksætteri – individuel iværksættervejledning, informationsmøder og kurser for iværksættere
  • Erhvervsservice, som indebærer kontakt til virksomheder i Viborg Kommune, både i form af individuel vejledning samt andre møder og aktiviteter
  • Etablering og drift af fagrelevante netværk – bl.a. indenfor ledelse og salg

Vi tilbyder vores nye kollega en spændende stilling, med en stor grad af frihed og fleksibilitet. VIBORGegnens Erhvervsråd forsøger til stadighed at udvikle og forbedre vores services, og den rigtige person får i høj grad lov til at nytænke og udvikle vores ”vi plejer”-løsninger. Du kan således være med til at præge og forme din stilling, så den passer bedst muligt til vores målgrupper.

Du får gode kolleger med en bred faglig baggrund og dermed adgang til meget forskellig viden, som vi gerne deler ud af. Desuden får du adgang til et stort netværk af både private og offentlige aktører indenfor erhvervsfremmesystemet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Individuel vejledning af iværksættere samt individuel virksomhedsvejledning
  • Udvikling og facilitering af møder og arrangementer for både iværksættere og etablerede virksomheder
  • Udvikling af tilbud til iværksættere og etablerede virksomheder

En succesfuld håndtering af de stillede opgaver kræver kontinuerlig indhentning af viden og inspiration fra øvrige partnere indenfor erhvervsfremmesystemet, og det bliver din opgave at være nysgerrig og have fingeren på pulsen i forhold til aktuel viden, som kan konverteres til konkrete tilbud til virksomhederne.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, da vi i højere grad lægger vægt på din erhvervsmæssige baggrund. Det er afgørende, at du selvstændigt kan vejlede iværksættere og etablerede virksomheder, og har du selv en baggrund som iværksætter og/eller virksomhedsejer vil dette kun være et plus. Du skal være vant til at være i tæt kontakt med erhvervslivet, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med erhvervsfremmesystemet.

Har du ikke allerede et godt netværk i Viborg Kommune, forventes det, at du vil være i stand til at etablere dette indenfor en kortere periode. Det er en forudsætning, at du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Til dine personlige kompetencer hører, at du har en selvstændig tilgang til dine opgaver, og på egen hånd kan udvikle og facilitere nye tiltag – naturligvis med sparring og opbakning fra både ledelse og kolleger.

Du er udadvendt og trives godt med en stor kontaktflade og med at være et ”kendt” ansigt i erhvervslivet. En kritisk ja-hat vil være et godt udgangspunkt for vejledning af både iværksættere og virksomheder, og du skal derfor være løsningsorienteret og have et naturligt drive for at finde muligheder i samarbejde med både private og offentlige aktører. Din tilgang til dit arbejde er præget af iderigdom og gåpåmod, og du trives med at udfordre og udvikle det eksisterende. Sidst – men ikke mindst – er du lyttende og empatisk kombineret med en naturlig autoritet og gennemslagskraft.

Ansøgningen inkl. CV sendes til Tina Weilert, twe@ver.dk senest 10. august 2017. Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet kan du ringe til Tina på tlf. 28 51 55 80 (dog ikke i perioden 6-23/7 og 31/7-6/8 – alle dage inkl.).

Samtaler forventes afholdt den 17. august 2017.