Workshops om sund fejlkultur – Lær at elske dine fejl

Vi ved, at alle laver fejl, og i to workshops om Sund Fejlkultur har du nu mulighed for at lære, hvordan du ved at erkende fejl kan håndtere på dem en rigtig måde og bruge det konstruktivt

Når fejl opstår, er vores fokus ofte på, hvem der har ansvaret for fejlen. Men det mest effektive, vi kan gøre er egentligt at have fokus på, hvordan fejlen undgås, og hvordan vi kan dele den nye læring med alle relevante.

Fejl er nemlig læring. Læring til individet og til gruppen - men det kræver, at vi opfatter fejl som en kilde af læring, i stedet for noget der skal undgås og skjules.

På 2 x 2,5 times workshop kan du opdage, hvordan du bliver klogere på, hvad sund fejlkultur er, og hvorfor du generelt bliver klogere, når du har fokus på fejl.

Redningshelikopterpilot Jan Nielsen og Tony Evald Clausen fra Salgspiloterne guider dig igennem frygt, forglemmelser og fornægtelse hen til den sunde fejlkultur.

Sund Fejlkultur er arrangeret af VIBORGegnens Erhvervsråd, finder sted på Hedeselskabet i Viborg, og består af to workshops med fire ugers mellemrum:

  • Modul 1 FAVN fejlen: 5. september 2017 kl. 8.30
  • Modul 2: FEJR fejlen: 10. oktober 2017 kl. 8.30

Tilmelding til VIBORGegnens Erhvervsråd er nødvendig og sker til ver.dk/arrangementer. Der er et begrænset deltagerantal, så skynd dig at melde dig til.