Ledelses Forum

Profil
Ledelses Forum er et stærkt netværk af ledere på tværs af brancher, virksomhedsstørrelse og geografi i Viborg Kommune.

Ledelses Forum introducerer konkrete, ledelsesmæssige værktøjer og metoder til brug i egen virksomhed eller bestyrelse.

Ledelses Forum er et dynamisk og engagerende netværk med fokus på faglighed, kompetenceudvikling og samarbejde – med kompetente bidrag fra inspirerende indlægsholdere.

Ledelses Forum bygger nye relationer på tværs af erhvervslivet ved at skabe rum for drøftelser i mindre grupper og via sociale arrangementer og tiltag, der styrker kendskabet til de øvrige medlemmer.

Ledelses Forum inspirerer, udfordrer og provokerer – med fokus på højaktuelle problemstillinger hos medlemmerne og det øvrige erhvervsliv.

Målgruppe
Erhvervsledere, ejere, direktører, funktionsledere, afdelingschefer o.a. samt bestyrelsesmedlemmer fra alle brancher og virksomheder.

Netværksmøder
Du inviteres til 4 større netværksmøder i løbet af året. På møderne får du viden og inspiration samt mulighed for kompetent sparring, uanset om du sidder på direktørgangen, i bestyrelsen eller som funktionsleder.

Det "uformelle"
Dit udbytte af netværket er betinget af gode og fortrolige relationer mellem deltagerne. Relationerne ”kickstartes” på en række uformelle morgenmøder i løbet af året. Blandt deltagerne etableres mindre powergrupper (6-10 deltagere) på baggrund af temaer, personer og interesseområder, eks. ”strategi”, ”bestyrelsesarbejde”, ”forretningsudvikling” og ”personlig ledelse”.

Netværkstur - indenrigs
Vi inviterer netværket på en spændende én-dags tur, hvor vi besøger nyhedsskabende og trendsættende virksomheder og institutioner.

Netværkstur - udenrigs
Ledelses Forum 2017 inviteres med på årets årlige udenrigstur til speciel netværkspris.

Pris
Pr. medlem: kr. 6.800 ex. moms

Se program for Ledelses Forum 2017

Læs ud udskriv faktaark inkl. program for Ledelses Forum

Der tages forbehold for mindre ændringer i programmet.

Sidst opdateret: 05.01.2017