Ledelses Forum

Profil
Ledelses Forum er et stærkt netværk af ledere på tværs af brancher, virksomhedsstørrelse og geografi i Viborg Kommune.

Ledelses Forum introducerer konkrete, ledelsesmæssige værktøjer og metoder til brug i egen virksomhed eller bestyrelse.

Ledelses Forum er et dynamisk og engageret netværk med fokus på faglighed, kompetenceudvikling og samarbejde – med kompetente bidrag fra inspirerende indlægsholdere og cases fra medlemmerne.

Ledelses Forum bygger nye relationer på tværs af erhvervslivet ved at skabe rum for drøftelser i mindre grupper og via sociale arrangementer og tiltag, der styrker kendskabet til de øvrige medlemmer.

Ledelses Forum inspirerer, udfordrer og provokerer – med fokus på højaktuelle problemstillinger hos medlemmerne og det øvrige erhvervsliv.

Målgruppe
Erhvervsledere, ejere, direktører, funktionsledere, afdelingschefer o.a. samt bestyrelsesmedlemmer fra alle brancher og virksomheder.

Netværksmøder
Du inviteres til tre større netværksmøder i løbet af året. På møderne får du viden og inspiration samt mulighed for kompetent sparring, uanset om du sidder på direktørgangen, i bestyrelsen eller som funktionsleder.

Det "uformelle"
Dit udbytte af netværket er betinget af gode og fortrolige relationer mellem deltagerne. Blandt deltagerne etableres mindre erfagrupper (8-10 deltagere) på baggrund af temaer, personer og interesseområder, eks. ”strategi”, ”bestyrelsesarbejde”, ”forretningsudvikling”, ”personlig ledelse” og ”digitalisering/disruption”.

Erhvervsdelegation - indenrigs
Sammen med Topleder Gruppen inviteres medlemmerne af Ledelses Forum med på en én-dags erhvervsdelegation, hvor vi besøger erhvervsprofiler, virksomheder og organisationer, der har gjort det særlig godt. Delegationen er inkl. i prisen for medlemskabet.

Erhvervsdelegation - udenrigs
Ledelses Forum og Topleder Gruppen inviteres med på den årlige 2-dages udenrigstur, hvor der er fokus på netværk og besøg hos nyhedsskabende og trendsættende virksomheder og institutioner.

Se program for Ledelses Forum 2018

Pris for medlemskab af Ledelses Forum
6.800 kr./person ekskl. moms og inkl. indenrigs erhvervsdelegation.

Sidst opdateret: 09.02.2018