Danish Automotive Group

Danish Automotive Group

Formål

Danish Automotive Group er grundlagt i 2013 i samarbejde med en række danske virksomheder og VIBORGegnens Erhvervsråd.

Gruppens primære formål er at styrke medlemmernes internationalisering og øge eksporten af danske produkter og services til B2B automotivebranchen. Dette opnås bl.a. gennem ​​samarbejde og videndeling om markeder, segmenter, kunder, kompetencer og tendenser.

Målgruppe

Danske, eksporterende virksomheder med produkter og services til automotivebranchen.

Profilerne i gruppen er typisk ejerledere, CEOs, direktører, CCOs, salgschefer, eksportchefer og Business Development Managers

Netværksmøder

Danish Automotive Group samles til netværksmøder, der afholdes på skift hos medlemsvirksomhederne ca. tre gange om året.

Det uformelle

Udbyttet af netværket er betinget af gode og fortrolige relationer mellem deltagerne. Dette opbygges bedst ved at prioritere at deltage på netværksmøderne og i gruppens årlige sociale arrangement.

Pris

Det koster kr. 10.000 pr. år ekskl. moms at være medlem af Danish Automotive Group inkl. netværksmøder, socialt arrangement, optagelse i fælles profilbrochure og på websiden.

Interesseret i at blive medlem?

Nye medlemsvirksomheder i automotivebranchen kan anmode om optagelse eller blive opfordret af et bestående medlem til at melde sig ind. For flere oplysninger kontakt gerne Merethe Wrang. 

Læs mere om Danish Automotive Group her

Sidst opdateret: 08.02.2018