Danish Automotive Group

Danish Automotive Group

Formål
Danish Automotive Group er grundlagt i 2013 i samarbejde med en række danske virksomheder med eksport til automotive-branchen og VIBORGegnens Erhvervsråd.

Gruppens primære formål er at styrke medlemmernes internationalisering og øge eksporten af danske produkter og services til B2B automotive-branchen. Dette opnås bl.a. gennem opbygning af tætte relationer til de andre medlemmer i Danish Automotive Group, fortrolig sparring og samarbejde om markeder, segmenter, kunder, kompetencer og tendenser.

Målgruppe
Danske leverandører af produkter, udvikling, services og distribution til
den internationale automotive-branche.

Deltagerne i gruppen er virksomhedsejere, CEOs, direktører, CCOs, salgschefer, eksportchefer og Business Development Managers.

Netværksmøder
Danish Automotive Group samles til netværksmøder, der afholdes på skift hos medlemsvirksomhederne fire gange om året, på torsdage kl. 14-17.

Årets sidste møde kombineres med en julefrokost.

Møderne er med tema af relevans for branchen, sparring og en bordrunde, hvor man på skift deler viden og erfaring om sit fokus og hvad der rører sig i branchen.

Eksportsparring for nye medlemmer

Danish Automotive Groups medlemmer stiller sig til rådighed for eksport-sparring med nye medlemmer.

Det uformelle
Udbyttet af netværket er betinget af gode og fortrolige relationer mellem deltagerne. Dette opbygges bedst ved at prioritere at deltage på netværksmøderne og i gruppens årlige sociale arrangement.

Pris
Det koster kr. 2.900 pr. år ekskl. moms at være medlem af Danish Automotive Group inkl. netværksmøder, julefrokost (1 pers.), optagelse af virksomhedskontaktdata på Danish Automotive Groups webside og koordinering.

Interesseret i at blive medlem
Virksomheder kan anmode om optagelse i Danish Automotive Group ved henvendelse til erhvervskonsulent Merethe Wrang, VIBORGegnens Erhvervsråd, mfw@ver.dk.

Nye medlemsvirksomheder kan blive inviteret med på et møde, hvor de kan teste om et medlemskab er relevant for dem. Testmødet er gratis.

Gruppens medlemsvirksomheder har mulighed for at nedlægge veto mod optagelsen af et nyt medlem, der af konkurrencehensyn forventes at hæmme fortroligheden i gruppen.

Læs mere om Danish Automotive Group her

Sidst opdateret: 20.12.2018