Vind en kontorplads i tre måneder

Vinderne af Vind en kontorplads Mette Mackeprang og Niels Hoegmark

Så blev vinderne af konkurrencen om en kontorplads i tre mdr. hos VIBORGegnens Erhvervsråd fundet. Det blev Mette Mackeprang og Niels Høegmark.

Mette driver konsulentvirksomheden Mind Mission, hvor Mette tilbyder et professionelt boost i form af supervision, sparring og samtale til medarbejdere og til ledere.

Niels er ved at udvikle GoForLocal, som er en online lokationstjeneste, der arbejder for at synliggøre de små og mellemstore producenter af lokalt producerede fødevare.

Vi glæder os til at byde Mette og Niels hjertelig velkommen d. 1. september 2017.

Konkurrencen

Rigtig mange iværksættere starter deres virksomhed hjemme ved stuebordet og kan efter noget tid savne kollegaer og liv omkring sig. Derfor udlodder VIBORGegnens Erhvervsråd fra 1. september 2017 og tre måneder frem en kontorplads til to iværksættere, der driver virksomhed fra deres privatadresse og giver dem dermed mulighed for at teste af, om virksomhedens fremtid er på hjemmeadressen eller i et erhvervslejemål.

Er det dig, der vinder konkurrencen, vil du i tre måneder have adgang til en kontorplads med hæve/sænkebord, kontorstol, net- og printeradgang. Du vil få muligheden for at skabe professionelle rammer for din virksomhed og for at udbygge dit netværk og sparre professionelt med konsulenter fra VIBORGegnens Erhvervsråd. Du vil i perioden få en fast kontaktperson hos VIBORGegnens Erhvervsråd.

Du deler lokale med konsulenter fra VIBORGegnens Erhvervsråd og en anden iværksættervirksomhed, der har vundet en kontorplads.

Forudsætninger for at deltage:

  • Perioden hvor vinderen kan drive sin virksomhed fra en kontorplads hos VIBORGegnens Erhvervsråd, starter fredag den 1. september og slutter torsdag den 30. november 2017.
  • Virksomheden skal på nuværende tidspunkt drives fra hjemmeadressen eller være nystartet
  • Der må ikke tidligere have været registreret en købt eller lejet erhvervsadresse for den vindende virksomhed. Undtaget er en privatadresse som for nuværende fungerer som virksomhedens adresse.
  • Virksomheden skal kunne drives fra et skrivebord og dets services skal være egnet til et åbent kontormiljø.
  • Der vil kun være adgang til kontorpladsen i VIBORGegnens Erhvervsråds åbningstid; dvs. mandag til torsdag 8.00 til 16.00 og fredag 8.00 til 15.00.

Sådan deltager du!!

Beskriv din virksomhed og din virksomheds fremtidsmuligheder, samt en begrundelse for, hvorfor det skal være dig, der skal vinde. Beskrivelsen af din virksomhed og din begrundelse for at du skal vinde må gerne være på skrift, men et videoindslag kan også indsendes.

Din ansøgning skal indsendes til VIBORGegnens Erhvervsråd på e-mail ver@ver.dk senest onsdag den 9. august – skriv KONTORPLADSKONKURRENCE i emnefeltet.

Vinderen udvælges af VIBORGegnens Erhvervsråds ledelse og får direkte besked fredag d. 11. august 2017.

Sidst opdateret: 17.08.2017