StartUp Tema

StartUp tema

Klæder nystartede iværksættere på med praktiske redskaber inden for et konkret fagområde.

Hvad er StartUp tema?
VIBORGegnens Erhvervsråd vil i 2020 gerne sætte fokus på nogle af de vigtige fokusområder, nystartede iværksættere ofte har brug for lidt ekstra hjælp til.

Det gør vi gennem fire tema-aftener, hvor iværksættere med et CVR nr. på max 12 måneder kan blive klædt på med praktiske redskaber inden for et konkret fagområde.

Samtidig vil der være god mulighed for at netværke med andre iværksættere i samme båd. Vi kalder det nye koncept ”StartUp tema” – og vi glæder os til at se dig.

Du kan høre erhvervs- og iværksætterkonsulent Ian Norman fortælle om idéen bag StartUp Tema i videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=InyNA8bjN3E&feature=youtu.be

Første Tema-aften
Mandag d. 2. marts 2020 kl. 17.00 til 20.30

StartUp tema: Markedsføring for iværksættere
 – få det optimale ud af dit markedsføringsbudget
Tilmelding: https://ver.nemtilmeld.dk/498/

Markedsføring er en bred definition, og de mange muligheder kan gøre det til en jungle at finde rundt i som iværksætter. Men hvis der er noget, som alle iværksættere har, så er det begrænset tid og penge.

Så hvor får du mest markedsføring for pengene? Og hvor skal du starte?

Jakob Harrestrup fra KEYDESIGN vil denne aften hjælpe dig i den rigtige retning, når du gennem to workshops arbejder med udgangspunkt i din virksomhed omkring optimering af dit markedsføringsbudget.

Du bliver skarp til at definere din målgruppe, så du kender deres helt konkrete behov, drømme og vaner. Herefter er du i stand til at vælge den rette markedsføringsstrategi og kommunikationskanaler.

Jakob vil desuden introducere dig til relevante former for markedsføring – herunder fordele og ulemper, samt typiske målgrupper for mediet.

Forventningen er, at du går hjem med følelsen af en klarere definition af din målgruppe og muligheden for at vælge den rette markedsføringsstrategi over for målgruppen. Resultatet er en bedre udnyttelse af dit markedsføringsbudget.

Anden Tema-aften
Temaet d. 8. juni bliver ”Den daglige bogføring” og Moms. 
Program følger.

Sidst opdateret: 30.01.2020