StartUp 24 ugers forløb

StartUp 24 Viborg

Styrk og udvikl din virksomheds potentiale! Deltag i nyt iværksætterforløb starter d. 10. marts

Eu logo - Den europaeiske SocialfondVIBORGegnens Erhvervsråd har søgt og fået midler gennem EU's Socialfond til kursusforløb på samlet 24 uger for iværksættere. Det første hold starter tirsdag den 10. marts.

Hele forløbet hedder StartUp Viborg 24 Ugers Forløb og er fordelt på 3 moduler og retter sig mod de iværksættere og opstartsvirksomheder, der har brug for udvikling, sparring og et godt boost i fællesskab med andre opstartsvirksomheder.

Målgruppe
Førstartere – er dig der har taget beslutningen om at starte egen virksomhed og som har en forretningsidé, du vil arbejde med og udvikle gennem forløbet.
Etablerede iværksættervirksomheder – er dig/jer, der har en opstartsvirksomhed, der er under 3 år gammel ved opstart på forløbet. 
Forløbet er for iværksættere fra hele Region Midtjylland. Du skal blot have mulighed for at komme til Viborg.

StartUp Basis
8 ugers intensivt forløb, hvor du har 2 undervisningsdage om ugen (tirsdag og torsdag) og 3 dage, hvor du har mulighed for at arbejde i egen virksomhed. Det gennemgående tema på StartUp Basis bliver forretningsudvikling og du vil løbende blive udfordret på din forretningsmodel. En fast konsulent fra VIBORGegnens Erhvervsråd vil være den gennemgående konsulent, og eksterne rådgivere vil stå for oplæg og workshops, f.eks.; salg, forretningsudvikling, markedsføring og FNs 17 Verdensmål.

StartUp Professionel
Efterfølgende vil der være et arbejdsfællesskab på 4 uger, hvor du får mulighed for at drive din virksomhed fra et professionelt kontorfællesskab på VIBORGegnens Erhvervsråd. De kompetencer, du fik udviklet under StartUp Basis, kan du nu tage i brug og videreudvikle sammen med andre opstartsvirksomheder. Her vil der igen være en fast konsulent fra VIBORGegnens Erhvervsråd, der følger og sparrer med deltagerne.

StartUp Business Coach
På sidste modul bliver du matchet med 3 andre iværksættere og kobles sammen med en erfaren erhvervsperson, der følger både den individuelle iværksætter, men også holdet af 4 iværksættere i op til 12 uger.

Dit udbytte
De iværksættere og opstartsvirksomheder, der vælger at deltage, får sat et skarpt fokus på deres forretning, og udviklingen af deres virksomhed bliver omdrejningspunktet gennem alle 3 moduler. Da du kommer til at deltage på hold med op til 15 deltagere, vil du og din opstartsvirksomhed indgå i et netværk og arbejdsfællesskab af ligesindede iværksættere, hvilket skaber muligheder for udvikling og positive synergier.

Sådan deltager du
Det koster ikke noget at deltage, men det kræver din tid og dit engagement at være med i forløbet.

For at komme i betragtning til at deltage på StartUp Viborg 24 Ugers Forløb skal du skrive en ansøgning, hvori du beskriver din virksomhed, eventuelle udfordringer og den udvikling du ønsker at opnå ved deltagelse.

Har du spørgsmål til forløbet kontakt erhvervs- og iværksætterkonsulent Ian Norman på iano@ver.dk - tlf. 5071 5115 for yderligere oplysninger 

Hent ansøgningsskema her

Hør vores iværksætterkonsulenter fortælle om de fantastiske muligheder der er ved at deltage i StartUp 24: Deltag i Danmarks bedste iværksætterforløb

Sidst opdateret: 28.02.2020