Mentorer til iværksættere med vækstpotentiale

Har du en iværksættervirksomhed eller en ny forretningside i en etableret virksomhed der har vækstpotentiale? Og som måske kan skabe nye arbejdspladser i Viborg Kommune?

VIBORGegnens Erhvervsråd har samlet en række erfarne erhvervsfolk, der er klar til at dele ud af sin viden, sit netværk og give sparring på din virksomhed, så du kan realisere din virksomheds vækstpotentiale.

Mentorkorpset er en eksklusiv mulighed for de iværksættervirksomheder og virksomheder med nye forretningsideer, som VIBORGegnens Erhvervsråd vurderer til at have et særligt vækstpotentiale.

Mentees og mentorer matches løbende. Grafikken nedenfor viser den forventede proces i et mentorforløb.  Forløbet kan tilpasses efter hver enkelt mentee:

Mentorforløb for Iværksættere 

Pitch-event med dommere
VIBORGegnens Erhvervsråd forventer desuden at kunne afholde pitch-arrangementer med vækstpotentielle iværksættervirksomheder 2-3 gange årligt. Her vil virksomhederne kunne øve deres præsentation og få feedback fra et mentorpanel før de evt. skal pitche for potentielle investorer.

Pitch-eventen giver også mulighed for at blive matchet med en mentor.

OBS: Vi søger løbende flere mentorer og mentees så kontakt os gerne, hvis det har interesse.

Nysgerrig på mere?
Du er meget velkommen til at kontakte iværksætterkonsulent Anne Christine Forum Harritz på telefon 50 43 46 64 eller mail acf@ver.dk hvis du vil vide mere.

Sidst opdateret: 28.11.2018